GITONE Kvarner

O nama

GITONE Kvarner osnovan je 2019. godine sa željom da se širi i investira u različite segmente poslovanja u Republici Hrvatskoj, s primarnim fokusom na pružanje turističkih i hotelijerskih usluga najviše razine kvalitete.

Kompanija je središnja točka grupe društava koja posluju na području Jugoistočne i Središnje Europe, objedinjavajući stečena znanja i dugogodišnju tradiciju izvrsnosti rada članica grupe na izazovnim tržištima Njemačke i Austrije te prednosti i iskustvo izgrađeno kroz poslovanje u Republici Hrvatskoj. Među članovima grupacije u Republici Hrvatskoj svakako se ističu Liburnia Riviera Hoteli d.d. kao jedna od vodećih hotelskih kompanija na području Kvarnera, Istre te Republike Hrvatske sa središtem u Opatiji, ekskluzivnoj i povijesno značajnoj destinaciji s dugotrajnom i renomiranom tradicijom.

Gitone Kvarner d.o.o. raspolaže iznimnim „know-how“ potencijalima, jakim upravljačkim kapacitetima koji osiguravaju najviše standarde investiranja i provedbe te stabilnim izvorima financiranja, a sve u cilju  provedbe različitih razvojnih inicijativa koje će tvrtku snažno pozicionirati na hrvatskom i europskom tržištu.

U sinergiji s hotelijerstvom, kao primarnom djelatnošću, kompanija je razvila dodatne djelatnosti na području upravljanja i poslovanja nekretninama, kao i pružanja raznovrsnih turističkih usluga.

Vrijednosti & misija

Zahvaljujući vrijednostima koje njeguje poput inovativnosti, ulaganja u ljudske potencijale, dugoročno održivog poslovanja te fuzije tradicionalnog shvaćanja poslovanja s novim tehnologijama, misija kompanije je svojim poslovanjem pridonijeti stvaranju poželjne regionalne i međunarodne destinacije, idealne ne samo za odmor i rekreaciju, nego i strateški važne za poslovni, nautički, zdravstveni i kongresni turizam, nastojeći pri tome održati ekološku ravnotežu koja predstavlja sastavni dio atraktivnosti ovog područja te ključnu sastavnicu poslovanja same kompanije.

Inovativan i sveobuhvatan pristup te sposobnost prilagodbe dinamičnom tržištu u izazovnim vremenima, omogućili su razvoj kojim je društvo bliže ostvarenju svoje dugoročne misije odnosno ostvarenju krajnjeg cilja – postati jednim od prepoznatljivih ne samo hrvatskih već i regionalnih čimbenika u turizmu i hotelijerstvu Središnje i Jugoistočne Europe.

Upravni Odbor

Direktor

Johannes Böck​

Google Maps

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map